مشاوره راه‌اندازی رستوران، خرید تجهیزات رستورانی

  02191009939  سعادت آباد، نبش خیابان ۳۷ (ساختمان قدس)، پلاک۴، واحد ۱۷

سرو فراز

Homeمقالهمراحل راه‌ اندازی فست فود

مراحل راه‌ اندازی فست فود

مراحل راه‌ اندازی فست فود

اگر تصمیم دارید وارد عرصه ارائه خدمات غذاهای سریع شوید، ابتدا باید با مراحل راه‌ اندازی فست فود آشنا باشید تا بتوانید آگاهانه و با حداقل ریسک این کار را انجام دهید. امروزه به دلیل مشغله‌ی زیاد مردم و فرصت کمی که دارند، استفاده از غذاهای سریع یا همان فست فود رواج بسیار زیادی داشته و بازار آن از رونق خوبی برخوردار است. به همین دلیل می‌توان این کار را جزو کسب‌وکارهای پردرآمد در نظر گرفت. هدف اصلی از به‌وجود آمدن این صنعت غذایی این است که بتوان در کوتاه‌ترین زمان، غذایی خوشمزه و درعین‌حال ارزان قیمت را در اختیار مشتریان قرار داد. غذاهای فست فودی را مشتری هم می‌تواند در محل سرو کرده و هم می‌تواند آن را با خود حمل کرده و در زمان موردنیاز از آن استفاده کند. در این مقاله، شما را با تمامی مراحل راه‌ اندازی فست فود آشنا خواهیم کرد تا با در اختیار داشتن اطلاعات کافی در این زمینه بتوانید با موفقیت کسب‌وکار خود را راه‌اندازی کرده و به سوددهی برسید.

مراحل راه‌ اندازی فست فود

برای اینکه بتوانید کسب‌وکار خود را با موفقیت شروع کنید، نباید بی‌گدار به آب بزنید. شرط اول موفقیت این است که ابتدا تمام جوانب را بررسی کرده و سپس براساس توانایی‌های خود و وضعیت بازار فعالیت خود را شروع کنید. به همین منظور، باید فعالیت خود را مرحله‌به‌مرحله و با برنامه‌ریزی دقیق پیش ببرید. در ادامه، شما را با مراحل راه‌ اندازی فست فود آشنا خواهیم کرد.

تنظیم طرح کسب‌وکار و مشخص کردن اهداف

اولین و مهم‌ترین مرحله از مراحل راه‌ اندازی فست فود، تنظیم و نوشتن طرح کار، برنامه‌ریزی و مشخص کردن اهداف است. شما در این طرح باید موارد زیر را همراه با تحقیقات لازم و به‌صورت دقیق یادداشت و مشخص کنید:

  • تصمیم دارید چه نوع غذاهای فست فودی را در منوی خود ارائه دهید.
  • کدام محل برای کسب‌وکار شما و غذاهایی که می‌خواهید ارائه دهید مناسب‌تر است.
  • بازار هدف شما چه کسانی هستند و آیا محل انتخابی به بازار هدف شما نزدیک است.
  • هزینه‌های لازم برای اجاره محل، خرید تجهیزات، مواد اولیه و تبلیغات چه مقدار است.
  • برآورد تعداد کارکنان موردنیاز و آموزش آنها.

با نوشتن طرح کلی کسب‌وکار خود و مشخص شدن تمامی جوانب آن، شما یک دید کلی دقیق نسبت به کاری که می‌خواهید انجام دهید به دست خواهید آورد و تسلط کاملی بر آن خواهید داشت. در غیر این صورت، ممکن است کار خود را شروع کنید و مثلاً در مرحله‌ای با کمبود بودجه برای خرید تجهیزات و یا مواردی از این قبیل که پیش‌بینی نکرده‌اید مواجه شوید.

مراحل راه‌ اندازی فست فود: انتخاب نام مناسب

انتخاب یک نام مناسب برای رستوران فست فود خودتان بسیار حائز اهمیت است. به اندازه‌ی کافی برای انتخاب یک نام مناسب وقت بگذارید و در این مورد سهل‌انگاری نکنید. زیرا یک نام مناسب و مرتبط با کسب‌وکار شما می‌تواند تأثیر بسیار زیادی در جذب مشتری داشته باشد. همچنین اسمی را انتخاب کنید که علاوه بر زیبایی به راحتی در ذهن بماند. در نظر داشته باشید که این نام قرار است تبدیل به برند اختصاصی شما شود، بنابراین بهتر است اسمی که انتخاب می‌کنید را به ثبت برسانید تا در آینده که کسب‌وکار شما به موفقیت دست یافت دچار مشکل نشوید.

مراحل راه‌ اندازی فست فود: انتخاب مکان مناسب

از دیگر مراحل راه‌ اندازی فست فود که اهمیت بسیار زیادی دارد، انتخاب مکان مناسب برای این نوع کسب‌وکار است. در انتخاب مکان مناسب برای فست فود باید دو موضوع را در نظر داشته باشید.

اول اینکه، هر چه محل انتخابی شما به مراکز خرید، مراکز تفریحی، مدارس، دانشگاه‌ها، اداره‌ها، مراکز تجاری، پارک‌ها و مواردی از این قبیل نزدیک‌تر باشد و در مسیر تردد قرار داشته باشد، احتمال موفقیت کسب‌وکار شما نیز به همان میزان افزایش خواهد یافت.

دوم اینکه، محل انتخابی باید شرایط بهداشتی لازم برای این نوع فعالیت که با مواد غذایی و سلامت عمومی سروکار دارد را داشته باشد تا اداره بهداشت آن را تأیید کند. بهتر است قبل از خرید یا اجاره‌ی محل موردنظر، با هماهنگی با اداره بهداشت از مورد تأیید بودن محل اطمینان حاصل کنید.

مراحل قانونی برای راه‌ اندازی فست فود

همچون هر کسب‌وکار دیگری، دریافت مجوز برای راه‌ اندازی فست فود نیز منوط به طی مراحل قانونی مختص به خودش است. بنابراین، دریافت مجوزهای قانونی مرحله‌ای ضروری از مراحل راه‌ اندازی فست فود است. چراکه بدون آنها شما اصلاً نمی‌توانید فعالیت خود را شروع کنید.

برای شروع باید به اداره اصناف مراجعه کنید تا راهنمایی‌های لازم در مورد مراحل قانونی راه‌ اندازی فست فود را دریافت کنید. آنها شما را به اداراتی که لازم است ارجاع خواهند داد. از آنجایی که رستوران‌های فست فود با مواد غذایی و سلامت عمومی سروکار دارند، از نظر بهداشتی و سلامت سخت‌گیری بیشتری درمورد آنها اعمال می‌شود. بنابراین، یکی از اداراتی که اداره اصناف شما را به آن ارجاع می‌دهد، اداره بهداشت است. برای اینکه بتوانید مجوز اداره بهداشت را دریافت کنید، آزمایش‌های سلامت ویژه‌ای از جمله عدم اعتیاد از شما انجام می‌شود.

از جمله موارد دیگری که اداره بهداشت بر آن نظارت دارد، بازدید و بررسی مکان انتخابی شما برای ارائه فست فود است که حتماً بایستی شرایط بهداشتی خاصی داشته باشد تا مورد تأیید قرار گیرد. به‌عنوان مثال، کاشی‌کاری محیط داخلی و داشتن سرویس بهداشتی برای این نوع کسب‌وکار اجباری است.

پس از اینکه مراحل لازم برای دریافت مجوزهای قانونی را طی کردید، باید در دوره‌های آموزشی مرتبط با کسب‌وکار خودتان شرکت کنید. در این دوره‌ها، اطلاعات لازم برای کسب‌وکار مربوطه در اختیار شما قرار خواهد گرفت. مواد آموزشی در این دوره‌ها شامل نکات مربوط به بیمه و آشنا کردن شما با اهمیت آن، آشنایی با نکات بهداشتی، روابط عمومی و روش برخورد با مشتری، آشنا کردن شما با مواردی که می‌تواند پیگیرد قانونی داشته باشد و همچنین رعایت نکات ایمنی در محیط کار مانند روش خاموش کردن آتش و غیره می‌شود.

پس از طی مراحل قانونی و شرکت در دوره‌های آموزشی و پرداخت هزینه‌های مربوطه، جواز کسب قانونی برای راه‌ اندازی فست فود به شما داده خواهد شد.

راه اندازی فست فود برای کارآفرینان

تنظیم منوی فست فود

شما به دو روش می‌توانید فست فود خود را راه‌ اندازی و منوی آن را تنظیم کنید. روش اول دریافت نمایندگی از یک برند مشهور است، که در این صورت باید تابع منوی آن برند باشید و شما اجازه‌ی تغییر آن را نخواهید داشت. در روش دوم که خودتان به‌صورت مستقل فعالیت خواهید کرد، می‌توانید منوی فست فود را شخصاً تنظیم (از طریق نرم افزار فست فود مجموعه خود) و به مرور آن را تکمیل کنید. در این حالت دست شما در ترکیب مواد اولیه و کم و زیاد کردن آنها کاملاً باز است و می‌توانید فرمول غذایی مخصوص برند خودتان را داشته باشید. البته برای تنظیم و تکمیل منوی فست فود خودتان باید در طول فعالیت مرتباً تحقیقات و نظرسنجی انجام دهید و با شناسائی ذائقه‌ی مشتریان بالقوه‌ی خود نقاط قوت و ضعف منوی خود را پیدا کنید. مطمئناً داشتن یک فرمول ترکیبی خاص و همه پسند می‌تواند در شهرت برند شما مؤثر بوده و درآمد بیشتری از کسب‌وکار خود به‌دست آورید.

سخن آخر

در این مقاله شما را با مراحل راه‌ اندازی فست آشنا کردیم. توضیحات فوق برای تمام انواع فست فود از قبیل ساندویچی، فست فود بیرون بر، رستوران خانگی و موارد مشابه صدق می‌کند. فقط در نظر داشته باشید که با توجه به اینکه فست فود با مواد غذایی و سلامت عمومی در ارتباط است، فعالیت کردن در این زمینه حساسیت بسیار زیادی را طلب می‌کند. رعایت مسائل بهداشتی جزو اولین و مهم‌ترین مسائل در این کسب‌وکار است. همچنین در استفاده از شبکه‌های اجتماعی برای تبلیغ و شناساندن برند خود به مخاطبین غفلت نکنید. امیدواریم بتوانید کسب‌وکار فست فود خود را با موفقیت راه‌ اندازی کرده و سود سرشاری از آن کسب کنید.

در حال راه‌ اندازی فست‌فود هستید؟ برای تجهیزات فست فود اعم از سخت‌افزارها، نرم‌افزار حسابداری فست‌فود و … در کنار شما هستیم و بهترین‌های بازار را در اختیارتان می‌گذاریم. با ما در تماس باشید.

مقالات مرتبط:

دیدگاه‌ها:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

درباره ما

شركت سرو فراز با بيش از ٢٠ سال سابقه كار و تجربه در زمينه صنعت هوشمندسازی رستوران،اتوماسيون فرآیندها و انجام پروژه با اكثر برندهای مطرح رستورانی و اتوماسيون با توجه به مشكلاتی كه از نظر امكانات،هزينه ،موجوديت محصولات و …در اين بازار موجه شناخته شده و اقدام به حل مشكل كردند.

سعادت آباد، نبش خیابان ۳۷ (ساختمان قدس)، پلاک۴، واحد ۱۷ - شرکت سرو فراز آرین